Hoe de risico’s van Auxmoney Peer-to-Peer beleningsrente

De achteloze leningen praktijken in auxmoney peer-to-peer leningen kan een voorbode van grotere problemen in ons financiële systeem te komen. Photo by Chris Hondros / Getty Images.

De beurs had een ongelooflijk goede run in 2013: de Standard & Poor’s 500 Index sloot dinsdag een stijging van 30 procent voor het jaar, veel meer dan het 7,3 procent werd verwacht te klimmen.

Maar zoals we in onze Making Sense segment op de markt van de recente highs onderzocht, zijn er genoeg op Wall Street die wantrouwend van hun schijnbare geluk. Wall Street geld manager Doug Dachille was niet verlegen over het aanroepen van de markt overprikkeld. En hij identificeerde een nieuwe zeepbel, waarvan de riskante leningen praktijken, schreef hij op de Business Bureau, een symptoom van een grotere schaut bei smava problemen voor het financiële systeem zou kunnen zijn.

Dachille, opgeleid als arts voordat stichtende Eerste Principes Capital Management, waarschuwde beleggers onzorgvuldig kredietverlening aan kredietnemers over het internet in de zogenaamde Auxmoney peer-to-peer-lenen. Maar de feedback Dachille ontvangen op die eerste na hem; niet genoeg mensen op de hoogte waren van de lening risico’s.

Auxmoney: Het uitvoeren van de juiste zorgvuldigheid bij het maken van investeringen

Geschiedenis van Auxmoney

Als we iets geleerd van de financiële crisis is het wel dat investeerders nodig hebben om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het uitvoeren van de juiste zorgvuldigheid bij het maken van investeringen. Op zijn minst moeten ze zorgvuldig alle documentatie en het aanbieden van prospectussen en onafhankelijk de geldigheid van alle gegevens van derden, zoals credit ratings, die kunnen worden gebruikt in de investeringsbeslissing proces te beoordelen.

Beleggers ook vergat tijdens de aanloop naar de financiële crisis die het nut van historische lening prestaties en de activaprijzen data is beperkt; alleen op zoek in de achteruitkijkspiegel is als onveilig voor het aandrijven van een beleggingsbeslissing te nemen als het is voor het besturen van een auto.

Het uitvoeren van dit soort van de due diligence is niet altijd gemakkelijk. In toenemende mate, de risicofactoren beschreven in de financiële prospectussen lijken op de enorme lijst van de risicofactoren beschreven op medicatie labels. Gezien de lengte van de lijst van risico’s beschreven, hebben de meeste consumenten zich volledig ongevoelig hen vele niet meer leest het risico helemaal. Aangezien het moeilijk voor de typische consument van medicijnen en financiële producten te onderscheiden welke risico’s de meest waarschijnlijke vereisende serieus van die afgelegen maar alleen inbegrepen aansprakelijk zouden verminderen, de gehele risicofactor kaartfragment wordt ruis. Alleen hoog opgeleide artsen kunnen een bijsluiter van een medicijn te lezen en snel te zien welke relevante en belangrijke risicofactoren. Hetzelfde kan gezegd worden voor de financiële prospectussen.

De Auxmoney was de eerste peer-to-peer geldschieter

De Auxmoney was de eerste peer-to-peer-geldschieter om haar aanbod te registreren bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Een zorgvuldige evaluatie van de Auxmoney prospectus moeten leiden dat beleggers om de betrouwbaarheid van de ratings die het aanwijst voor de kredietnemers in twijfel. Beleggers moeten zich afvragen, is het aanbieden van eztrader een specifiek gewaardeerde kredietnemer een lagere rente echt gerechtvaardigd?

Volgens de 30 april 2013, Auxmoney Prospectus, zodat een lener in aanmerking te komen voor een lening, de potentiële lener moet een minimum FICO score van 660 hebben (dit credit score wordt verkregen uit een standaard derden consument rapportage agentschap, en een verslag van een van de grote consumentenkrediet rapportage agentschappen moet betrouwbaar zijn.) Aanvullende kwalificaties voor de investeren kredietnemer omvatten het hebben van een schuld-to-income ratio (exclusief hypotheek) onder de 35 procent. De berekening van de debt-to-income ratio is gebaseerd op de aspirant-lener een schuld door een consument rapportage agentschap en het inkomen dat wordt verklaard door de kredietnemer, die wordt niet geverifieerd door Auxmoney tenzij anders vermeld gemeld.